Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

"Schulman-stalker" till Honesty

Publicerad: 3 oktober 2011, 11:09

Mannen bakom bloggen "Att stalka Alex Schulman", Klaus-Peter Beiersdorf, blir ny digital director på Honesty. – Han passade fint in i den lite speciella entreprenörskulturen på Honesty, säger Honestys vd Walter Naeslund, i en kommentar.


Ämnen i artikeln:

HonestyWalter Naeslund

Klaus-Peter Beiersdorf

Klaus-Peter Beiersdorf har tidgare jobbat på SVT, Aftonbladet, Polopoly och Svenska Spel. Han har också varit verksam som PR-ansvarig, marknadskoordinator och kommunikationsstrateg.

Dessutom ligger han bakom uppmärksammade bloggarna ”Att stalka Alex Schulman”, ”The Critics” och ”Tyskungen”.
– För att platsa på den digitala chefsrollen på Honesty måste man inte bara ligga i den absoluta framkanten rent tekniskt, utan måste vara precis lika hemma vad gäller historieberättande, spelteori, skvallerpsykologi och analys av mätdata. Ytterst handlar det som att knyta ihop alla discipliner till en helhet. På alla de här planen bevisade sig Klaus, och han passade fint in i den lite speciella entreprenörskulturen på Honesty, säger Honestys vd Walter Naeslund i en kommentar.

Christian Ström

Ämnen i artikeln:

HonestyWalter Naeslund

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.