tisdag30 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

SD genomför operation total mörkläggning

Publicerad: 13 mars 2010, 08:10

Tidigare har Sverigedemokraterna velat hålla byrån hemlig. Däremot har man varit öppen kring när man räknar med att göra sitt byråval. Men nu är även detta hemligt.

Ämnen i artikeln:

SverigedemokraternaReklam

KB

Karl-Johan Byttner


Erik Almqvist, pressekreterare på Sverigedemokraterna

Fram tills nu har Sverigedemokraterna berättat hur byårvalsprocessen har framskridit. Så sent som i början av februari stod det klart att kampen stod mellan tre byråer och att den skulle avgöras inom ett par veckor.  Men nu vill alltså inte ens Sverigedemokraterna berätta om man har valt byrå. Därmed inleder partiet en total mörkläggning i byråfrågan:
- Det stämmer att jag har tidigare har berättat att vi inom ett antal veckor hoppas få ett nytt avtal i handen. Men vi kan bara förlora på att diskutera vilka byråer vi samarbetar med. För att undvika eventuella spekulationer kommer vi inte ens att berätta om vi har valt byrå, säger Erik Almqvist, pressekreterare på Sverigedemokraterna.

Blir det inte lite fånigt att inte ens kunna berätta att ni har valt byrå?
- Nej, det blir det inte. Det beror på att byråerna är rädda för social stigmatisering och vi vill göra allt för att de byråer som vill samarbeta med oss ska känna sig trygga, säger Erik Almqvist.

Sverigedemokraterna har köpt TV4:s paket, vilket kostar 1,4 miljoner kronor och reklamfilmen ska gå i TV4, lokal-tv och gruppens nischkanaler.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev