Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Se VM-finalen med Peter Forsberg

Publicerad: 13 november 2012, 09:14

En stillbild från reklamfilmen.

I dag lanseras reklamkampanjen för Oddsets Powerplay-mästaren där fem vinnare kommer att se finalen i hockey-VM i Globen tillsammans med Peter "Foppa" Forsberg.


Ämnen i artikeln:

The Viral CompanyPeter ForsbergOddset

Tävlingen som tar avstamp i sportspelet Oddset Powerplay introducerades  förra året och blev med 14 500 tävlande den största hockeytävlingen i  Sverige.

Filmen med Peter Forsberg i huvudrollen ska locka till deltagande i  tävlingen och kommer ta språng i digitala medier, främst webb-tv, men  också visas på jumbotroner under Elitseriematcher samt matcher i  Hockeyallsvenskan.

– Oddset finns till för spelarna och det är riktigt kul att jobba med  Peter som ligger spelarna så varmt om hjärtat. Trots att han är en av  Sveriges bästa hockeyspelare genom tiderna så har Peter en otroligt  ödmjuk inställning och ett brinnande engagemang för svensk hockey, säger  Dersim Sylwan på Oddset i en kommentar.

Den 8 december koras fem nya Powerplay-mästare som får en finalen med Peter Forsberg under VM på hemmaplan nästa år.

Officiell premiär av filmen sker på plats i Friends Arena under fotbollsmatchen Sverige - England på onsdagen. Reklamfilmen är en del av kampanjen signerad The Viral Company.

Linus Fremin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.