Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Seinfeldklassikern Soup Nazi ska lansera soppa

Publicerad: 17 oktober 2011, 11:17

Den som gillar att bli förnedrad i en soppkö ska bege sig till Oslo nästa vecka. The Soup Nazi från tv-serien Seinfeld är i stan för ett lansera en ny soppa.


Next!!!

Det är en replik som vi troligtvis får höra i Oslo nästa vecka. Norske livsmedelstillverkaren Stabburet ska lansera en ny soppa. Och till sin hjälp tar man skådespelaren Larry Thomas, mest känd som The Soup Nazi från tv-serien Seinfeld.

Det är snart tio år sedan sista avsnittet av Seinfeld visades men karaktärerna i serien är fortfarande hjältar och används i reklamen. Senast var det Google som lanserade sin elektroniska plånbok med George Costanza.

Men den kanske mest mytiske figuren var The Soup Nazi som krävde kadaverdisciplin i kön till sin soppservering.
– Tillsammans med Trigger, som vi gör eventet med, kom vi överens om att det inte fanns ett bättre sätt att servera soppan på, säger Marie F. Ingdahl, informationschef på Stabburet till Kampanje.

Inför serveringen nästa vecka ska man bygga upp en exakt kopia på soppserveringen i tv-serien. 50 lyckliga kom över 50 vip-biljetter på Goupon och blir filmade när de serveras soppa av The Soup Nazi.

De bästa Soup Nazi-scenerna.

Billy Andersson

Redaktör magasin

billy.andersson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.