Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Semester – då tar Sommarbyrån över

Publicerad: 24 juni 2014, 08:54

Sommarbyrån rycker in.

Foto: Colourbox.

Semester – då tar byrå-Sverige paus. Företagens räddning kan bli jourhavande Sommarbyrån som nu startas åtta studenter från Reklamskolan i Göteborg.


Affärsidén med Sommarbyrån är att mindre företag som normalt inte är knutna till reklambyråer ska få en möjlighet att köpa kommunikationslösningar av reklamstudenterna i fråga.

–  Terminen räcker inte till för allt man vill göra och testa på som reklamstudent. Vi har mycket idéer och är hungriga på att komma ut i arbetslivet. Vi vill utnyttja vår studietid maximalt och därför väljer vi att använda sommarlovet till att få mer branscherfarenhet, säger Marcus Svensson, copywriterstudent på Reklamskolan Göteborg, i ett pressmeddelande.

Projektet är ett eget initiativ från studenterna och oberoende från Reklamskolan Göteborg. Sommarbyrån, som erbjuder både strategiska och operativa kommunikationslösningar, har flyttat in i Companeros lokaler i Kvarter 23 i Göteborg.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.