Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Shaun Russell lämnar DDB efter konflikt

Publicerad: 25 april 2008, 09:01

RESUME.SE AVSLÖJAR. Efter fyra år som delägare och managing director för DDB Stockholm slutar nu Shaun Russell.


Shaun Russell lämnar DDB.

– Vi har inte hittat samsyn hur byrån ska ledas rent praktiskt. I övrigt har jag inga fler kommentarer, säger Niclas Melin, vd för DDB Stockholm.

Byrån kommer i fortsättningen att ledas av Andreas Dahlqvist, CD, och Lars Axelsson, vice VD, tillsammans med Niclas Melin. Johan Holmström, Thomas Brenemark och Pelle Josephson ingår också i ledningen.

Resumé söker Shaun Russell för en kommentar.
I ett uttalande per mail skriver han:
"Byråns finansiella ställning, i kombination med våra kreativa framgångar under våren, visar med tydlighet - efter de mörka dagarna 2004 - att vilja, hårt arbete och de rätta människorna gör att du kan uppnå högt satta mål. Jag lämnar byrån med tillförsikt. Framtidsutsikterna kunde inte vara bättre"

– Shaun jobbar hos oss fram till slutet av juni och jag hoppas att han stannar inom DDB-nätverket, säger Niclas Melin.

Shaun Russell kom till DDB i samband med McDonalds-pitchen för tre år sedan. Han kom då från DDB i Danmark och blev en av de nya delägarna.

Shaun Russel är, tillsammans med Niclas Melin, största svenska delägare i byrån. De äger 13.75 procent av aktierna vardera. Russel är nordisk projektledare för McDonalds-kontot.

Maria Lindholm

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.