Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

She Creatives expanderar ytterligare

Publicerad: 9 september 2012, 19:16

Från vänster: Anna Furberg, vd och copywriter på Bolt. Katrin Bååth, ad på NY och Johanna Elmqvist, Johanna Elmqvist, säljare på Input Interiör.

Foto: Sara Landstedt, Day Fotografi.

She Creatives, ett nationellt nätverk för kvinnor som är kreatörer inom reklam, webb, film och dylikt, startades 2007. Sedan tidigare finns det lokala föreningar i Stockholm, Göteborg och Malmö med totalt cirka 1 500 medlemmar. Nu etablerar man sig även i Jönköping.


Den nya styrgruppen i Jönköping består av Johanna Elmqvist, Input Interiör, Katrin Bååth, NY Reklambyrå, och Anna Furberg, Bolt Kommunikation.

Målet är att hålla sex träffar per år.

– Det finns en styrka i att fortsätta på ett koncept som redan finns. Synergierna mellan de olika etableringarna ger oss intressant kunskapsutbyte och möjlighet att attrahera väldigt intressanta föreläsare, säger Johanna Elmqvist.

På träffarna framöver är bland annat modedesignern Bea Szenfeld och den framgångsrika stylisten och Trendenser-bloggaren Frida Ramstedt dragplåster.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.