Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Siba sponsrar Elitserien

Publicerad: 14 oktober 2009, 14:49

Siba blir nationell sponsor för Eliserien under säsongen som startade för ett par veckor sedan. Avtalet kan förlängas i ytterligare två år.


Ämnen i artikeln:

ElitserienSibaFältman & MalménCarat

Sibas vd Fabian Bengsson

– Siffrorna talar sitt tydliga språk. Våra kunder och säljare är mycket hockeyintresserade. Vi vill nå dem när de följer Elitserien, vare sig de hejar på sitt favoritlag på läktaren, sitter i tv-soffan eller besöker våra varuhus för att köpa nya teknikprylar som förhöjer matchupplevelsen, säger Fabian Bengtsson, vd på Siba i en kommentar.

Siba har under förhandlingarna haft hjälp av sin mediebyrå Carat och sponsorbyrån JJP. Reklambyrån Fältman & Malmén ska göra reklamen till satsningen.
– Inget är standard i moderna sponsoravtal. Det här är inget undantag. Vi har haft specifika önskemål kopplat till webb, arena och varuhus. Ligan har tillmötesgått samtliga och det skall bli mycket spännande att följa hur samarbetet utvecklas, säger Daniel Björklund ansvarig konsult för JJP/Caratgruppen.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.