Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Sisters och Silvstedt går skilda vägar

Publicerad: 7 juli 2008, 10:00

Resume.se kan avslöja att Sisters inte kommer att göra fler reklamkampanjer med stjärnmodellen Victoria Silvstedt. – Vi har inget samarbete med henne, säger Maria Sjöstrand, marknadschef för Sisters.


Sisters samarbete med Victoria Silvstedt är avslutat.

Efter att ha samarbetat med Pernilla Wahlgren och Charlotte Perrelli anlitade RNB-ägda Sisters den före detta Playboy-modellen Victoria Silvstedt i början av 2007.

Målet var att ”överraska och skapa förväntan” – och satsningen visade sig lyckosam.

Vårkampanjen med Silvstedt i fjol gav en försäljningsökning på 20 procent och företaget har sedan dess gjort flera kampanjer med Silvstedt. Den senaste – en reklamfilm där även systern Veronica var med – rullade i våras.

– Vi känner oss väldigt nöjda med Victoria. Vi vill rikta oss till kvinnor mellan 25 och 45, med drömmar och ambitioner som är intresserade av mode, hon har varit väldigt rätt för det, sa Sisters nytillträdde vd David Thörewik till E24 i samband med kampanjen i våras.

Men nu har Sisters och Silvstedt gått skilda vägar.

– Vi har inget samarbete med henne, säger marknadschefen Maria Sjöstrand som är upptagen i ett möte när Resume.se når henne för en kommentar.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.