Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Skämskudden åker fram för HTC:s nya reklamrap

Publicerad: 3 februari 2015, 14:24

Bild ur filmen.

HTC dissar Samsung och Apple i en ny reklamvideo med rapparen Doc G från PM Dawn. Men filmen har inte tagits emot väl på många sajter. "Enastående och oförklarligt usel" skriver The Verge. Se den och avgör själv här.


Ämnen i artikeln:

HTC

I sin nya reklamkampanj för flaggskeppstelefonen One har det taiwanesiska bolaget HTC anlitat rapparen Doc G. Han har i sin tur spelat in låten "Hold the crown" med tillhörande musikvideo, där det delas ut rejäla kängor till konkurrenterna.

Trots det humoristiska tilltalet är det flera som har gett filmen ett minst sagt ljummet mottagande. Techsajten The Verge tycker att sågningarna av konkurrenterna är "uppsåtligt töntiga men också helt humorlösa". De slår också fast att rapvideon är "enastående och oförklarligt usel".

Den indiska teknikorienterade sajten BGR är om möjligt ännu syrligare i sin kritik av HTC:s marknadsföringsinsats. De kallar den "bedrövlig" och menar att varumärket aldrig lyckas med sina kampanjer, där kändisar som Robert Downey Jr. och Gary Oldman tidigare har synts i.

Vad tycker du? Se och avgör själv:

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

HTC

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.