Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Skandia väljer Le Bureau

Publicerad: 30 november 2009, 10:59

Skandia har valt reklambyrån Le Bureau som huvudbyrå.
Avtalet löper på fyra år.


Ämnen i artikeln:

Le BureauSkandia

Skandia har haft olika byråer för olika affärsområden, men nu blir Le Bureau huvudbyrå med uppgiften att  jobba ”integrerat” med bankens två affärsområden – Företag och privat.

Skandia och Skandiabanken ska närma sig varandra och i det läget behövs Le Bureau för att hålla ihop kommunikationen, skriver Skandia i ett pressmeddelande.

– Det har varit en omfattande upphandlingsprocess som har lett fram till att vi valt Le Bureau. Skandias utmaning är att samla kommunikationen och samtidigt behålla  effektivitet och kreativitet. Det har varit ett tufft beslut att välja ny huvudbyrå för alla bolag inom Skandia säger Johan Hopstadius, creative director på  Skandia Privat och ansvarig för byråupphandlingen.

Arbetsgruppen på Le Bureau består av: Gustaf Sehlstedt, Projektledare och kundansvarig, Albin Gustafsson, Planner, Emma Eriksson, Art Director, Claes Kjellström, Copywriter.

Le Bureau har även fått in Mr Green som ny kund.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Le BureauSkandia

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.