Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Skänk bort en miljon med ett klick

Publicerad: 19 oktober 2015, 07:06

GodEl drar igång Miljonklicket för tredje året i rad.

Foto: GodEl

Idag lanserar GodEl sin kampanj Miljonklicket för tredje året i rad. Svenska folket har chans att skänka bort en miljon kronor till välgörenhetsorganisationer utan att betala en krona.

Ämnen i artikeln:

GodEl

Julia Lundin

julia.lundin@resume.se


Under 2014 tog kampanjen slut på 32 timmar för att folk var så ivriga med att välja var pengarna skulle skänkas. I år har GodEl delat upp utdelningen i Miljonklicket.

Varje person som är med får välja en av GodEl:s sju välgörenhetsorganisationer att skänka pengar till. Dessa är SOS Barnbyar, Stockholms Stadsmission, Rädda Barnen, Naturskyddsföreningen, Läkare utan gränser, Hand to Hand och Barncancerfonden.

– Varje person får ge bort 100 kronor. Annorlunda mot förra året är att vi förlänger kampanjen med en vecka. Vi delar upp kampanjen till två tidpunkter under en vecka där vi delar ut 500 000 kronor vid varje tillfälle, säger Elias Vieglins, PR-ansvarig på GodEl, till Resumé.

Start av Miljonklicket sker idag klockan 15 och samma tid nästa måndag. En nedräkning påbörjas och håller på fram till dess att miljonen har tagit slut.

– Det är först till kvarn!

GodEl grundades 2005 av Stefan Krook. De senaste tio åren har GodEl bidragit med 40 miljoner kronor i insamling.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev