Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Skodas gliring till SCA-direktörerna

Publicerad: 3 februari 2015, 13:24

Skodas annons i DI (beskuren).

Skandalerna avlöser varandra i härvan kring SCA:s egna privatjet. Nu levererar bilmärket Skoda en syrlig passning till direktörerna. I en DI-annons berättar de om ett lyxigt budgetalternativ.


Ämnen i artikeln:

DDBTove LangsethSCASkoda

Svenska Dagbladet har de senaste månaderna stått för en rad avslöjanden kopplade till SCA/Industrivärden, vilket bland annat har lett till Sverker Martin-Löfs avgång samt en förundersökning från Riksenheten mot korruption.

I Dagens Industri passar Skoda på att dra nytta av den senaste tidens uppmärksamhet, samtidigt som de marknadsför sin modell Superb med väl tilltaget benutrymme där bak. I texten slår bilmärket fast att "exklusiva färdsätt har en tendens att väcka uppmärksamhet. Och det är inte så positivt i alla lägen".

Bakom annonsen står Skodas reklambyrå DDB Stockholm.  
– Skoda Superb är en lyxig bil, men som är bra mycket diskretare än exempelvis ett privatjet. Det ville vi passa på att påminna om, inte minst med tanke på den pågående debatten kring direktörers resande, säger Tove Langseth som är ad på byrån.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

DDBTove LangsethSCASkoda

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.