Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Slängdes av hästen ersätts i Guldäggsjuryn

Publicerad: 8 februari 2011, 16:30

Reklamanalytikern Clas Collin satt i juryn för Guldägget. Men en ridolycka tvingar honom nu att avsäga sig sin plats. Efterträder gör Saatchi & Saatchis Sverige-vd Hans Sydow.


Ämnen i artikeln:

GuldäggetHans Sydow

– Självklart tycker vi att det är supertråkigt att Clas Collin inte längre kan delta i årets Guldäggsjury, men vi är samtidigt lättade att han under omständigheterna mår bra. Hans Sydow kändes som den klockrena ersättaren för Clas och vi är väldigt glada att ha honom ombord inför juryarbetet, säger Maja Siösteen, Guldäggsgeneral i ett pressmeddelande.

Clas collin satt i juryn för kategorierna  Integrerat, Titan, PR och Event . Efterträdaren Hans Sydow är välmeriterad i jurysammanhang. Tidigare har han suttit i  jurys för Cannes Lions (2002), 100 Watt (2003), Gyllene Hjulet (2008 och 2009), Retail Awards (2009 – 2011), och Guldägget  för ett större antal år sedan.

– Att sitta i bra jurys är bland det mest utvecklande man kan göra. Många timmar blir det, men man får en kick av att se bra jobb och höra hur andra i juryn tänker. Jag tvekade inte många sekunder när jag fick frågan, säger Hans Sydow i en kommentar.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

GuldäggetHans Sydow

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.