Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Smartclip säljer exklusivt på VideofyMe

Publicerad: 24 januari 2013, 10:29

VideofyMes app används används 250 000 gånger om dagen

Video- och annonsnätverket smartclip blir ensam ansvarig för all försäljning på VideofyMe i Norden. Videotjänsten används av över 100 000 bloggar, webbsajter och publicister i Norden.


VideofyMe används för att skapa och dela videoklipp till bloggar och andra sociala nätverk.  VideofyMe erbjuder annonsörer ett preroll-utrymme med 250 000 aktivt  startade videoklipp per dag i Norden.  

Det är framför allt mobilappen som blivit populär eftersom den gör det enkelt att skapa och dela videoklipp direkt från en smartphone.

– Samarbetet  innebär att vi adderar en stor räckvidd i segmentet yngre  vuxna mellan  15-34 år, säger Jonas  Rundgren,  Business Development Director på smartclip Nordics. Framförallt kan vi med hjälp av VideofyMe nå  unga kvinnor, en  kommersiellt stark målgrupp som annars är svår att  hitta i samma  utsträckning som de manliga WebTV-tittarna.

VideofyMe  och smartclip har samarbetat sedan hösten 2010 men det nya  avtalet som  började gälla den 1a januari i år innebär att smartclip får  exklusivt  ansvar för allt sälj och administration.

Krister Berntsson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.