Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Snabbast vinner

Publicerad: 6 maj 2009, 14:03

Den stockholmsbaserade advokatfirman Nilsson & Co startades förra året av sex delägare. I nya kampanjen från reklambyrån Pool trycker firman hårt på att det gäller att ringa först.


Ämnen i artikeln:

Pool

Tre annonser från kampanjen

Nilsson & Co är specialiserade på tvistlösning med ett särskilt fokus på nationell och internationell kommersiell tvistlösning. Det tog reklambyrån Pool fasta på då de fick i uppdrag att ta fram en ny kampanj åt firman.

– Vi trycker på vikten av att vara först att ringa. Firman kan bara stå för den ena partens sida i en tvist och då gäller det att vara den som ringer först till dem, säger Eva Inde, produktionsledare på Pool.

Kampanjen går främst i Dagens Industri.

Pool har samarbetat med advokatfirman sedan starten 2008. Reklambyrån har tidigare tagit fram en hemsida åt Nilsson & Co samt gjort dr, mailutskick samt annonser för fackpress. Inför den här kampanjen har Pool även arbetat fram ett helt nytt kommunikationskoncept.

Fotograf är Kalle Gustafsson.

Linda Fagerlind

Ämnen i artikeln:

Pool

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.