lördag25 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Snart jul: Dags för Vings sommarkampanj "Designed for you"

Publicerad: 20 december 2018, 15:27

Delar av kampanjen i print.

Då många planerar kommande semestrar redan under julen passar Ving på att lansera en ny kampanj där de lyfter fram deras bredd av semesterprodukter.

Ämnen i artikeln:

VingReklam

Kampanjen drar igång under julhelgen och pågår till slutet av mars. Kampanjen uppmärksammar främst Vings breda sortiment: från sol- och badresor till kryssningar, cityresor och träningsresor. Tillsammans med Vings analysavdelning har kommunikationen finjusterats och kommer gå igång den 21 december på ving.se, därefter inleds en digital kampanj den 28 december på Facebook och Instagram samt via banners.

– Kampanjen "Designed for you" bygger på alla de kundinsikter vi samlat på oss under de 60 år vi skickat svenskar på semester utomlands, de ligger till grund för hur vi utvecklat dagens och även morgondagens semesterupplevelser. Kampanjen inleds med personifierade budskap riktade till en mängd olika målgrupper utifrån insikter som matchar det kunderna är speciellt intresserade av och där de kan få ett mervärde. Exempelvis kan det vara våra koncepthotell för vuxna som reser utan barn, eller familjer som vill ha en skräddarsydd semester på barnfamiljshotell med barnklubb, generösa rum med egen pool och bra träningsmöjligheter, säger Claes Pellvik, marknadschef Ving, i ett pressmeddelande.

Till kampanjen har det också spelats in nya filmer i formaten 15 och 30 sekunder som ska visas i TV4-gruppens kanaler med start den 25 december. Filmerna visas även i TV4play samt på Youtube, Facebook, Instagram och Instagram Stories. Printannonsering är planerad i bl a DN, GP, SvD och Sydsvenskan från nyår. Utöver det blir det satsningar på nyhetsbrev.

Kampanjens reklamfilmer är utformade av engelska reklambyrån Albion, medan övrigt material såsom alla bilder, rörligt material inklusive grafiskt manér och uttryck,
banners, nyhetsbrev och annonser producerats av Vings nordiska inhouseteam.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev