Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Social Clubs vd lämnar

Publicerad: 8 maj 2009, 13:04

Markus Ahlm lämnar produktionsbolaget Social Club. Ahlm har varit delägare och vd för bolaget sedan 2003.


Markus Ahlm. Foto: Linda Fagerlind

– Jag har bestämt mig att det är dags för något nytt. Vi är jättegoda vänner och det här har skett på bästa sätt. Jag är stolt över att ha varit en del av Social Club under sex år. Men jag har kommit till en punkt där jag vill ha nya utmaningar. Bland annat vill jag närma mig det kreativa mer. Jag är klar med att driva produktionsbolag för nu, säger Markus Ahlm.

Vem tar över efter dig?

– Mig veterligen är det inte klart än.

Vad händer nu närmast?
– Först ska jag ha en skön semester. Sedan finns det lite olika erbjudanden som jag ska titta på. Jag tycker om att driva bolag men om jag kommer att göra det själv eller var a del av något större är inte klart. Han tillägger.
– Jag kommer inte driva kommersiellt produktionsbola i alla fall, det är jag klar med nu. Mycket pekar på att jag kommer att fortsätta jobba med reklam, jag älskar reklam. Och jag kommer fortsätta att sitta som ordförande för SRP.

Social Club har idag tre delägare. Social Club har idag tre delägare. Förutom Ahlm ägs produktionsbolaget av Axel Laubscher och Henrik Lagercrantz.

Lagercrantz bekräftar att de ännu inte utsett någon efterträdare till vd-posten.

Linda Fagerlind

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.