Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Södra tornet får ny vd

Publicerad: 28 januari 2014, 10:31

Anna Sundström.

Foto: Pressbild.

Södra tornet kommunikation anställer Anna Sundström som ny vd. Hon vann pris som framtidens ledare i Uppsala län för två år sedan. Hon har arbetat som varumärkesstrateg och varit delägare i byrån sedan 2011.


Södra tornet kommunikation i Uppsala Slott har fördubblat antalet  medarbetare under Johan Jensens ledning och vunnit flera stora ramavtal. Han lämnar nu över till Anna Sundström.

Hon utsågs till Årets mentor  2010 och Framtidens ledare 2011 – hon har varit regeringens ambassadör  för kvinnligt företagande och arbetat som alltifrån konsult och  kommunikatör till företagare under sin drygt 15-åriga karriär.

– Det  finns oerhört mycket potential hos Södra tornet som jag hoppas kunna  renodla och få ut till våra kunder. Mitt mål är att ta det här tornet  ännu lite högre upp och att Uppsala ska få en kommunikationsbyrå med hög  internationell klass, säger Anna Sundström i en kommentar.

Johan Jensen ska fokusera på att kunderna att växa med hjälp av idéer, texter, bilder och design efter sin pappaledighet.

–  Anna är en av de mest eftertraktade i kommunikationsbranschen i Uppsala  och jag är mycket glad över att vi lyckats knyta henne till oss.
– När  jag kommer tillbaka kan jag ägna mig åt det jag brinner för men inte  riktigt haft tid till – att hjälpa kunder att växa med kraften av idéer,  texter, bilder och design, säger han i en kommentar.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.