Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Solskenshistoria för Sunny Side up

Publicerad: 8 juli 2010, 12:14

Reklambyrån Sunny Side Up i Göteborg har fått ordentlig medvind.
Byrån har fått fyra nya kunder de två senaste månaderna, och vd Robert Börjes avslöjar att ännu en kund är på ingång efter sommaren.
– Det här känns riktigt bra och ger ett utslag på att vårt sätt att samarbete med våra kunder och inte för dem, verkligen funkar, säger Robert Börjes till Resume.se


Ämnen i artikeln:

Sunny side up

På Sunny Side Up som  startade i mars 2009 har kunderna formligen rullat in på löpande band den senaste tiden. De två senaste månaderna har fyra nya kunder anslutit sig till byrån:
Scanpack,  BIC Nordic, Aura Light, och Tibro kommun.

– Det är roligt att det går så bra och att vår filosofi att arbeta med kunder, istället för dem verkligen fungerar, säger Rober Börjes.
– Hur stora kontona blir återstår att se då samarbetena precis startat.

Han avslöjar också att ytterligare en kund är på ingång och som kommer bli offentlig efter sommaren. Trots kundtillförseln har byrån ännu inte behövt anställa, men man säger att man är på jakt efter såväl mer erfarna kreatörer som nya talanger.

Sunny Side Up har idag nio medarbetare och ett femton- tal kunder.

Tero Marjamäki

Ämnen i artikeln:

Sunny side up

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.