Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Sommaren snart slut – då påminner IKEA om vardagskampen

Publicerad: 10 augusti 2017, 11:50

Skynda hem från jobbet, handla mat och städa. Efter semestrarna hägrar den grå vardagen runt hörnet. Det påminner IKEA om sin nya reklamfilm.


Ämnen i artikeln:

ReklambyråerÅkestam HolstBaconIkeaReklamfilm

Igår skrev vi om IKEA i USA, som släppt en 25 minuter lång ASMR-film lagom till skolstarten. Nu har IKEA Sverige släppt en ny kampanj som påminner om livet bortom soliga stränder och bad.

I filmen möter vi en ensamstående mor som kämpar med att få ihop livet med tonårsbarn. Kampanjen är en del av det verklighetsnära konceptet "Där livet händer" som lanserades i fjol.
– Vi fortsätter att berätta små och stora historier från livet där IKEA är en naturlig del av svenskarnas vardag. Vi är oerhört glada och stolta över den uppmärksamhet och engagemang som "Där livet händer" ger, och framför allt för att kommunikationen har så positiv effekt på konsumenternas uppfattning om IKEA och för besök och försäljning, kommenterar IKEA Sveriges marknadschef Patrik Nygren-Bonnier.

Arbetsgrupp
Byrå: Åkestam Holst
Produktionsbolag: Bacon CPH
Regi: Martin Werner

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.