Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Sommarjobbet: recensera pizzor på Instagram

Publicerad: 31 mars 2016, 08:00

Älskar du pizza, thai och kebab och har inga planer för sommaren? Då kan du söka jobbet som mattestare för Onlinepizza.se.


Onlinepizza.se vill testa sina restauranger och samtidigt nå ut till den stora massan på sociala medier. Det gör de genom att erbjuda den riktigt flottälskande ett drömjobb: mattestare på Onlinepizzas restauranger i utvalda svenska städer.

– Vi vill testa hur bra våra restauranger är. Så varför inte låta några konsumenter testa och recensera vårt rika sortiment av hämtmat – som består av alltifrån thaimat och sushi till pizza och kebab. Förra året var jobbet särskilt fokuserat på studenter, där vi i år istället ger alla matglada personer över 16 år en möjlighet att söka, säger Anders Signell, VD för OnlinePizza, i ett uttalande.

Tanken med kampanjen är alltså att få en recension av de restauranger som är anslutna till tjänsten, och det kommer göras via Instagram. Det som testpersonen behöver göra är att ta en bild av maten och tagga bilden med #onlinepizzatestarna.

Låter det här som drömjobbet för dig? Då ansöker du genom att testa hämtmat, restaurangmat eller också mat du blir bjuden på hemma hos en vän, och lägger upp bilden på Instagram och skriver en testrecension. För varje stad väljs den saftigaste recensionen ut.

Louise Lindberg

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.