Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Sony Ericsson lockar med roll i reklamfilm

Publicerad: 31 juli 2008, 09:59

Mike Figgis, som bland annat regisserat filmen Leaving Las Vegas, ska tillsammans med Sony Ericsson göra en reklamfilm som endast innehåller material från privatpersoners egna mobiltelefoner. Men intresserade måste tävla om att få vara med.


Sony Ericssons nya kampanj är en tävling där vinsten blir att tillsammans med filmregissören Mike Figgis ta fram material till en reklamfilm. I slutändan ska filmen, som kommer att visas på Raindance-festivalen i London i oktober, endast innehålla material från privatpersoners egna mobiltelefoner. Kampanjen går internationellt och en person från varje land har chans att vinna.

Filmen ”Life Captured” kommer att bestå av mobilfoton. Alla som är med och tävlar lägger upp sina bilder på Sony Ericssons hemsida. Där väljer sedan Mike Figgis ut en vinnare från varje land som kommer att få en personlig brief av honom inför det fortsatta arbetet med filmen. Vinnarna ska sedan fotografera nya bilder med Sony Ericssons mobiltelefon och detta material klipps sedan ihop av Figgis till en film.

Första delmomentet avgörs i augusti.

Linda Fagerlind

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.