Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Sony och Danny hyllar Sveriges regnigaste plats

Publicerad: 20 november 2012, 13:40

Danny Saucedo.

Foto: Pressbild.

Nederbörd är i fokus när Sony Mobile lanserar en ny vattentålig smartphone och hyllar Sveriges regnigaste plats, Fröslida i Hylte kommun. För att hylla kommuninvånarna i Hylte arrangerar Sony Mobile en gratiskonsert med Melodifestivalaktuella Danny Saucedo den 1 december i Torup.


Ämnen i artikeln:

Sony Mobile

Enligt SMHI:s mätningar är Hylte Sveriges regnigaste kommun, där det
faller 1190 mm nederbörd per år. Det motsvarar drygt två badkar med
vatten eller 4000 koppar takeaway-kaffe per år.

Sony Mobile, som nu lanserar en ny vattentålig smartphone, Xperia V, vill nu hylla kommuninvånarna i Hylte med en konsert utöver det vanliga.    

– I och med lanseringen av Xperia V vill vi passa på att omfamna regnet på riktigt och hylla invånarna i Sveriges regnigaste kommun med en konsert. Förhoppningsvis kommer så många som möjligt till konserten, även om det blir regn, säger Erik Yström, pr-ansvarig på Sony Mobile i Sverige i en kommentar.

Konserten med Danny Saucedo är öppen för alla och kommer även att livestreamas via www.omfamnaregnet.se. På sajten finns även intervjuer med invånare i Hylte kommun och kommentarer från vädergurun John Pohlman.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

Sony Mobile

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.