Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Specsavers nya reklamfilm: räddar i misstag en säl

Publicerad: 7 april 2016, 14:32

Vid det här laget är "Skulle gått till Specsavers" en fras man känner igen i tv-rutan. Nu spinner Specsavers vidare på kampanjen i sin nya reklamfilm där en säl – av misstag – räddas.


Ämnen i artikeln:

Specsavers

Till näst får vi se en Baywatch-inspirerad reklam i kampanjen "Skulle gått till Specsavers". Filmen är inspelad på Australiens stränder, och när livvakten skymtar en person i nöd i vattnet rycker han in. Väl uppe på land inser han att det är en säl han har "räddat".

– Konceptet är fortfarande lika starkt, och vi vet att humor går igenom rutan. Samtidigt förmedlar vi vårt budskap tydligt, säger Marita Bertilson, Sverigechef på Specsavers, i ett uttalande.

För att understryka att inspelningen av filmen "Rescue" inte har skadat något djur har även en film som tar oss bakom kulisserna gjorts.

– Vi vet att djur engagerar och därför är det viktigt att vi kan vara helt transparenta med hur filmen har producerats. Företagets värderingar vilar på att behandla människor och omgivningen väl, och vi vill tydligt visa att vi inte på något vis låter några djur fara illa, säger Marita Bertilson.

Här kan du se reklamfilmen och klippet om hur filmen gjordes:

Louise Lindberg

Ämnen i artikeln:

Specsavers

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.