Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Spelbolag väljer Abby Norm

Publicerad: 22 april 2010, 09:25

Spelbolaget Tell Gamings samarbetspartner ligafootball.com har valt Abby Norm som ny reklampartner.


Ämnen i artikeln:

Abby NormAndreas Morne

Tidigare har Abby Norm samarbetat med spelbolagen Expekt och Parbet. Men sedan 2006 då samarbetet med Expekt avbröts har byrån stått utan kund inom spelsegmentet. Nu väljer dock Maltabaserade Tell Gamings samarbetspartner ligafootball.com Abby Norm som ny byrå.
– Vi har haft en bra kontakt med dem, och jag tror att en stor del att valet föll på oss beror på att vi kan spelbranschen sedan tidigare och är duktiga på det digitala området, säger Andreas Morne, vd på Abby Norm.

När kommer första kampanjen?
- Det kommer resultat från vårt samarbete inom kort. Vi håller i detta nu på och jobbar med ett projekt skarpt, och har flera stycken i pipen, säger Andreas Morne.

Om vi pratar storlek på kund, hur stort uppdrag blir det här för er?
– Jag vet inte i dagsläget i och med att det är ett så pass nytt samarbete, men det kommer att bli en viktig och rolig kund på många sätt.

Hur funkar det med att ha en Maltabaserad uppdragsgivare?
– Det funkar bra, det mesta av kommunikationen går att lösa via telefon och mail, och så länge det inte finns askmoln går det snabbt att flyga till och från Malta också, säger Andreas Morne.

I tidigare webbupplaga av Resumé stod att spelbolaget Tell Gaming väljer Abby Norm som kommunikationsbyrå. Det skulle egentligen stått att Tell Gamings samarbetspartner ligafootball.com har inlett samarbete med Abby Norm

Tero Marjamäki

Ämnen i artikeln:

Abby NormAndreas Morne

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.