lördag28 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Sponsorn tar plats i landslaget

Publicerad: 20 november 2009, 07:48

Hälsokejan Life kommer idag att presenteras som ny lagsponsor för svenska längdlandslaget. Men kedjan kommer också att förse laget med hälsorådgivaren Anna-Karin Gärdebäck som till vardags driver en butik i Mölndal.

Ämnen i artikeln:

Life Europe

TR

Tobias Rydergren


Life blir lagsponsor åt svenska längdskidlandslaget.

– Det här blir ett betydligt djupare samarbete än ett vanligt sponsorsamarbete, även om den vanliga exponeringen självklart också är intressant, säger marknadsdirektören Thomas Johansson.

Samarbetet kommer att presenteras idag i samband med världscupspremiären i norska Beitestölen.
– Vi kommer att ha en person med i laget under de två kommande säsongerna. De var intresserade av hälsoaspekten i ett bredare perspektiv och det är precis det vi står för.

Anna-Karin Gärdebäck. Foto: Niklas Maupoix

Hur ska ni dra nytta av sponsringen?
– Vi kommer att jobba med pr för att få uppmärksamhet för Anna-Karin som hälsorådgivare.

Life har som idé att hjälpa sina kunder med kost, motion och återhämtning. Just motionen kommer knappast landslaget att behöva någon hjälp med.
– Vi räknar med att Anna-Karin kommer att lägga 40 arbetsdagar per år på det här. Hon ska lägga upp individuella hälsoplaner för de aktiva.

Anna-Karin Gärdebäck är inte bara hälsorådgivare utan även själv aktiv främst inom löpning. PÅ meritlistan finns en sjätteplats i Lidingöloppet och hon har slagit sig in bland de 20 bästa i Stockholm matathon.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev