Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Spotify hyllar David Bowie – tar över tunnelbanestation

Publicerad: 23 april 2018, 07:56

Foto: Pressbild

I samband med en David Bowie-utställning på Brooklyn museum väljer Spotify att hylla den framlidne ikonen i en rad uttag på tunnelbanestationen Broadway-Lafayette. Parallellt släpps även en dokumentärserie.


Ämnen i artikeln:

SpotifyDavid BowieReklam

Det har nu gått över två år sedan den brittiska musik- och stilikonen David Bowie tragiskt gick bort, endast två dagar efter att ha släppt sitt sista album "Blackstar".

I samband med tvåårsdagen av hans bortgång hålls just nu en Bowie-utställning på Brooklyn museum i New York. Även om David Bowie är britt har han även kommit att förknippas med andra städer runtom i världen, däribland Berlin och just New York.

För att anknyta till utställningen tar Spotify nu över tunnelbanestationen Broadway-Lafayette. I två veckor framöver kommer besökare kunna ta del av infoskyltar som guidar till Bowies New York, köpa Bowie-influerade tunnelbanekort och se fotografier från hans karriär. De olika infoskyltarna kompletteras med även med länkar till den aktuella musiken.

Samtidigt lanserar Spotify även contentsatsningen "David Bowie Stories" på plattformen Spotlight. I serien får tittarna ta del av intervjuer, texter och material från inspelningarna av Bowies extensiva katalog.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

SpotifyDavid BowieReklam

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.