Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

SPP byter reklambyrå

Publicerad: 22 januari 2010, 10:55

Resume.se kan avslöja att SPP byter reklambyrå. Pensionsbolaget väljer mellan två finalister i pitchen om mångmiljonuppdraget. Samarbetet med Lowe Brindfors avslutades i fjol.


Ämnen i artikeln:

Lowe BrindforsSPP

Lena Endre i en av SPP:s reklamfilmer som Lowe Brindfors ligger bakom.

Lowe Brindfors gjorde SPP:s reklamfilmer med Lena Endre, Samuel Fröler och Thomas Hanzon. Samarbetet varade knappt två år innan det avslutades i fjol.

SPP söker nu efter en ny reklambyrå. I pitchen återstår två byråer – pensionsbolaget vill inte avslöja vilka det rör sig om.

Målet är att presentera den nya byrån i början av februari.

– Det är inget märkvärdigt med att byta reklambyrå. Det behöver man göra emellanåt. Fler borde göra det oftare. Vi vill hitta den bästa möjliga samarbetspartnern som hjälper till att stärka SPP:s varumärke, säger Christoffer Schreil, marknadschef på SPP.

Är ni nöjda med Lowe Brindfors filmer som fortfarande rullar i tv?
– Ja, vi är nöjda med resultatet. Filmerna har ökat kännedomen och hjälpt oss att klättra i ”top of mind”, nu är vi trea som pensionsbolag efter AMF och Alecta.

Hur mycket är uppdraget värt?

– Det vill jag inte kommentera.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Lowe BrindforsSPP

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.