Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Springer in i reklamvärlden

Publicerad: 6 september 2012, 11:58

Hans Lodin och Jojje Borssén från Runner's World startar Rekyl Sports i samarbete med reklambyrån Rekyl. Byrån kommer helt fokusera på kommunikation inom sport, hälsa och livsstil.

Ämnen i artikeln:

Rekyl

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


– Rekyl Sports är en viktig pusselbit för oss på en alltmer konkurrensutsatt tidningsmarknad. Vi har sysslat med kreativ försäljning och värdeskapande åt våra kunder i flera år men aldrig vänt oss till en reklambyrå för skapandet förrän sista året. Då insåg vi hur bra vi jobbade tillsammans och vi har sedan länge förstått att det finns ett behov av djup kunskap av kommunikation och idrott, säger Jojje Borssén creative director på Rekyl Sports i en kommentar.

Rekyl Reklambyrå AB är idag 20 personer och har sitt säte i Borås. Peter Algebäck, VD är väldigt nöjd med den nya nischade byrån.

– Vi har ett stort sport- och träningsintresse här på byrån. Vi har också en historik med kunder som Salomon, Wilson, Atomic, Suunto, Onyx Gym, Alriksons Cykel, Jonas Colting och IF Elfsborg. Att starta en byrå nischad på sport passar oss perfekt. Dessutom får vi nu också en närvaro i Stockholm där många av våra kunder finns, berättar Peter Algebäck i en kommentar.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev