Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Stadium kampanjar med Stenmarks klubb

Publicerad: 19 september 2013, 07:22

Sportkedjan samarbetar med världens bästa alpina förening, Tärna IK Fjällvinden från Tärnaby som fostrat idrottare som Ingemar Stenmark, Anja Pärson, Stig Strand och Jens Byggmark.


Ämnen i artikeln:

Adamsky

Kampanjen Get Ready, där medlemmar i Tärna IK Fjällvinden agerar modeller ska presentera  Stadiums höstsortiment av jackor.

– Vi valde att samarbeta med Fjällvinden för att visa att Stadium har sportiga jackor för hela familjen och att vi inte tillåter höstrusk och minusgrader att sätta stopp för ett aktivt utomhusliv, säger Ebba Seidlitz, PR- och informationsansvarig på Stadium. Konsumenter i alla åldrar besöker oss årligen för att inhandla vinterkläder och därför var det viktigt för oss att involvera allt från aktiva ungdomar till äldre funktionärer i kampanjen.

Stadium vill även hylla alla de som i det tysta arbetar ideellt i föreningar.

Reklamkampanjen kommer att gå i TV, print och online från och med idag, den 19 september, fram till den 17 november.

Get Ready är framtagen av Stadium Inhouse tillsammans med kreatör Gustaf Törling, fotograf Peter Gehrke och produktionsbolaget Adamsky.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Adamsky

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.