Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Stadiums toppvärvning från Samsung

Publicerad: 23 juni 2014, 11:50

Victoria Appelqvist

Victoria Appelqvist blir ny marknadsdirektör på Stadium. Hon kommer närmast från Samsung Electronics där hon arbetat som marknadsansvarig för den nordiska marknaden.


Ämnen i artikeln:

StadiumSamsungVictoria Appelqvist

Victoria Appelqvist tillträder den 15 september som ny marknadsdirektör för Stadium. Hon har en mångårig erfarenhet inom marknadsföring och har tidigare arbetat på   bland annat Johnson & Johnson och Procter & Gamble.

På Stadium blir Victoria Appelqvist ansvarig för all kommunikation på företagets samtliga   marknader.  

– Inom kort öppnar Stadium sin första butik i Hamburg samtidigt som   expansionen på hemmaplan fortsätter. Victorias erfarenheter och djupa   kompetens är exakt vad vi behöver för att lyckas ta nya och innovativa grepp   kring vår marknadsföring, säger Gustav Öhrn koncernchef för Stadium i ett pressmeddelande.

Victoria Appelqvist kommer att vara   stationerad på Stadiums huvudkontor i Norrköping.

– Stadium är ett väletablerat och omtyckt varumärke som många konsumenter  har en nära relation till. Det ska bli otroligt spännande att få vara en del av   den resan som Stadium nu gör och jag ser fram emot att fortsätta utveckla   och driva varumärket framåt, säger Victoria Appelqvist i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.