Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Stämmer kund som bestridit faktura

Publicerad: 16 april 2012, 12:59

Anna Stenström, vd på Mustasch.

Mustasch Reklambyrå AB i Karlskrona, stämmer en av sina kunder på totalt 62 875 kronor för utebliven betalning. Kunden har bestridit fakturan eftersom han anser att byrån levererat enligt överenskommelse.


Mustasch Reklambyrå AB anlitades förra året av Lars Naumburg som driver företaget Relationssupport och är initativtagare till aktionen "Vita bandet" som verkat för mot mäns våld mot kvinnor. Han utför rådgivning och behandling för våldsutsatta kvinnor.

Mustasch Reklambyrå fick i uppdrag att ta fram en grafisk profil, en hemsida och ett webbaserat arbetsverktyg till Relationssupport.

Efter att tjänsten slutförts har Lars Naumburg inte betalat fakturan på 50 300 kronor samt mervärdersskatt 12 575 kronor, och stäms nu av Mustasch Reklambyrå AB i Attunda tingsrätt.

Lars Naumburg tycker att byrån inte levererat det som efterfrågades.

Det är första gången Mustasch Reklambyrå AB tvingas stämma en kund som inte betalar.

Fakturan förföll den 5 oktober 2011.

– Jag är missnöjd med det som har levererats, säger Lars Naumburg till Resume.se som i nuläget inte vill uttala sig mer om ärendet innan han rådfrågat sin advokat.

– Jag tror inte att det gagnar mig att prata innan rättegången, tingsrätten får avgöra detta.

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.