Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Star FM gör stor kampanjsatsning

Publicerad: 22 oktober 2018, 08:16

Nyligen lasnerades Star FM som ny radiokanal, med nya sändningsområden och profiler. Nu startar en stor nationell marknadsföringskampanj för att presentera upbudet med tyngdpunkten på utomhusreklam.


Ämnen i artikeln:

ReklamKampanj

Star FM blandar musik från 70-, 80-, och 90-talet och har sedan den 1 augusti nationell täckning. I dagarna tillkommer ytterligare 20 orter där lyssnarna kan ratta in STAR FM:s frekvens. Exempel på de nya orterna är Karlshamn, Falun, Ludvika, Strängnäs, Falkenberg, Bollnäs, Nässjö, Vetlanda, Oskarshamn, Luleå, Piteå, Katrineholm, Härnösand, Enköping och Karlskoga.

I samband med de nya sändningsrättigheterna värvades radioveteranerna Jesse Wallin och Martin Loogna. Jesse Wallin startade upp Radio City i Stockholm på 1980-talet. Han har sedan dess sänt både på RIX FM och MIX Megapol. Nu har han sin nya morgonshow tillsammans med Martin Loogna och Alexandra Maric. Jesse Wallin är också frontfigur för Star FM:s rikstäckande kampanj som i huvudsak går utomhus. Här gestaltas kanalens innehåll av ett blandband, denna klenod från 80-talet.

— Star FM är radiokanalen som du önskar att du hade haft på 80-talet men istället fick nöja dig med att banda Kaj Kindvall och Clabbe varje vecka. Det är därför vi kallar kanalen "Världens bästa blandband". Massor med musik du både älskar och kanske har glömt, samtidigt som vi är övertygade om att även yngre lyssnare kan att få en helt ny musikupplevelse, säger Christer Modig, vice presenident för radio på NENT Group i Sverige.

Kampanjen pågår under oktober månad på utomhustavlor över hela landet, lokal dagspress, tv samt digitalt.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

ReklamKampanj

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.