Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Stark ökning för M&C Saatchi

Publicerad: 22 mars 2016, 09:51

Bjarte Eide är vd på M&C Saatchi.

Byrån ökar omsättningen med 37 procent och resultatet med 40 procent under sitt tredje verksamhetsår.


Ämnen i artikeln:

BokslutM&C SaatchiBjarte Eide

M&C Saatchi kan uppvisa ett starkt fjolår där då väl intäkter som resultat ökade markant. Enligt ett pressmeddelande steg omsättningen med 37 procent till 72,2 (52,5) miljoner kronor. Byråintäkten steg med 22 procent till 35,8 miljoner kronor.

Resultatet efter finansiella poster steg under gjolåret till 4,5 (3,2) miljoner kronor. Det ger en marginal på 12 procent räknat på byråintäkten
– Nyckeln till det goda resultatet är vårt fantastiska team. Varje enskild person är med och formar byrån inte bara med sin kompetens och kreativitet, utan också med sin personlighet. Vi har högt i tak och jobbar tätt tillsammans för att leverera resultat för våra kunder, säger Bjarte Eide, vd på M&c Saatchi, i en kommentar.

Antalet anställda växte till 30 personer vid utgågen av 2015.
– Den positiva utvecklingen har fortsatt under årets första månader 2016 och vi har blivit vald som ny kommunikationsbyrå av Com Hem. Vi tar sikte på att växa och redovisa ett positivt resultat också under 2016, menar Bjarte Eide.

Under fjolåret blev E.ON och SvD nya kunder hos byrån. Samtidigt tappade de uppdraget för Norwegian.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.