Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Startar byrå – bloggar om det på Resumé

Publicerad: 12 mars 2014, 13:56

Moa Blomkvist och Caroline Birgersson.

Här är Resumés nya bloggduo. Moa Blomkvist och Caroline Birgersson – båda copywriters – startar byrån Birger & Blom. Resumés läsare får följa med på resan.


Duon Moa Blomkvist och Caroline Birgersson – de läser sista terminen på Forsbergs copywriterutbildning. Dessförinnan pluggade Moa Blomkvist genusvetenskap och Caroline Birgersson journalistik.   

Nu startar de byrån Birger&Blom – och bloggar om uppstartsprocessen på Resume.se.

– Vi kommer att blogga om det som händer praktiskt och vad som rör sig i huvudet när man har beslutat sig för att bygga någonting man tror på. Birger&Blom är vår egen byrå och här tänker vi skriva om hur det går till i uppstarten av den. Vi vill inspirera till att våga.

– Vi är på din sida, du som är övertygad i din vision om marknadsföring. Vår vision är att hjälpa företag att bli personliga med relevant innehåll till webben. På bloggen vill vi dela med oss av hur vi skapar vår egen plattform för idéer, storytelling och texthantverk.   

Vad har ni för framtidsdrömmar?
– Vi har drömmar om reklam som inte hugger varje chans att framhäva skeva ideal och tänker ett varv till kring etnicitet och heteronormativitet. En bransch som anställer kvinnor istället för att objektifiera dem i reklamsammanhang. Sen vill vi självklart ta över världen någon dag också, men det är en annan historia.

Läs bloggen HÄR.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.