Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag04.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Reklam

Stena Line liftar till Lysekil

Publicerad: 30 Juli 2009, 11:36

Besökare till Lysekils Womens Match Cup möts av liftare längs med  vägen in till Lysekil. Miami ligger bakom kampanjen som ska sätta Stena Line på kartan.


Ämnen i artikeln:

Miami Guerilla AgencyStena Line

Stena Line är på plats med tält och aktiviteter när världens bästa seglingsdamer gör upp om VM i matchracing i Lysekil. Eventet har syftet att visa att man är den ledande bilsemester-arrangören.

Aktiviteterna är framtagna i samarbete med Miami Guerrilla Agency och PS Communication där Miami står för de alternativa idéerna och PS Communication ansvarar för event och aktiviteter i tältet.

Kampanjen som Miami har framtagit går ut på att liftare med handskrivna kartongbitar och tummen i vädret kommer att dyka upp längs vägen in mot Lysekil. Syftet är självklart att väcka uppmärksamhet kring Stena Line.

– En liftare gör ingen sommar men står det flera liftare efter varandra reagerar man ju. Att destinationerna sedan ligger väldigt långt från Lysekil och liftarna står åt fel håll kommer säkerligen få bilisterna att tänka till lite extra, säger Peo Axelsson, marknadschef på Stena Line, i en kommentar.

De bilister som stannar och erbjuder lift kommer att bli belönade med reflexvästar och skraplotter från Stena Line.

Linus Fremin

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.