Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Stena Line vill att du tar med bilen på semestern

Publicerad: 25 maj 2016, 12:27

Foto: Pressbild

I Stena Lines nya reklamfilm får vi möta deras nya reklamkaraktär: en 3D-animerad bil. Med kampanjen vill man uppmuntra till bilsemester i Europa, villket man enligt dem gör enklast genom att ta båten.


Ämnen i artikeln:

Stena Line

I kampanjen av CP+B är bilen en familjemedlem som blir märkbart ledsen när den inte får följa med på semestern. Men det man vill säga med reklamfilmen är att det inte är ett problem att ta med bilen om man åker med Stena Line.

– Bilen blir en perfekt symbol för oss i den här kampanjen: Att det är mer eller mindre omöjligt att få med sig bilen via flyg eller tåg gör ju inte saken sämre, säger Birgitta Wallström, marknadschef Stena Line, i en kommentar.

Man utesluter inte att bilen kommer synas även i framtida reklamkampanjer.

– Vi är imponerade över hur väl bilen tar för sig både i print och rörligt och det är därför inte alls omöjligt att vi kommer får se mer av den i kommande kampanjer, säger Birgitta Wallström.

Reklambyrån CP+B har samarbetat med regissören Patrik Forsberg och produktionsbolaget Forsberg&Co, och bilen är animerad av Mad Crew. Se reklamfilmen längre ner i artikeln.

Louise Lindberg

Ämnen i artikeln:

Stena Line

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.