Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Stendahls vinner Qmatic

Publicerad: 19 juni 2013, 11:26

Qmatic gick tidigare i år ut i pitch med ett antal större kommunikationsbyråer inblandade. Det står nu klart att företaget valt Stendahls som huvudpartner för sin kommunikation globalt.


Ämnen i artikeln:

Stendahls Reklambyrå

Qmati är världens största leverantör av kösystem och kundflödelösningar med kunder i 122 länder och kunder som Vodafone, HSBC, Carrefour, Marks & Spencer, Emirates, Qantas och Orange. Företaget väljer nu att samarbeta med Stendahls Kommunikation med målet att bli den globalt ledande leverantören av system och lösningar som knyter samma den virtuell och fysiska världen. Tanken är att skapa fantastiska kundupplevelser och bygga starka varumärken.

-Vi försöker alltid att tänka bortom reklam och satsa på innovation, mobilt, konsumentinsikt och digital strategi. Qmatic är en kund, som likt oss, har en tydlig fokusering på att utveckla den digitala strategin för att bemöta sina kunder och kundupplevelser i alla led. Det här känns helt rätt för oss, avslutar Sofia Dersén, projektledare Stendahls.

Teamet på Stendahls:
Projektledare Sofia Dersén
Kundansvarig: Peter Johansson
Projektledare webb: Anna-Maria Ölander
Kreatörer Erik Edhagen, Amanda Granlund, Hanna Eliasson och Mattias Östin
Original: Agneta Fromell, Bodil Janemalm
Interaktionsdesign: Marie Berggren
Produktionsledare: Carina Adolfsson,
Planner: Torbjörn Briggert

Alexandra Barganowski

Ämnen i artikeln:

Stendahls Reklambyrå

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.