Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Steve Angellos reklamjobb för Svenska Spel

Publicerad: 28 juni 2013, 11:37

Swedish House Mafias Steve Angello, som är med i Volvo-videon ”Leave the World behind” gör nu ännu ett reklamjobb – för Svenska Spels Poker.
Han både gästspelar och bidrar med en unik version av singeln “Lights”.
Målet är en viral framgång.


Ämnen i artikeln:

Svenska SpelSteve AngelloThe Viral Company

Den  nyproducerade reklamen, The Perfect Day, är gjord av The Viral Company och produktionsbolaget Cuepoint Studios. Filmen lanseras  i svensk webb-tv och sociala medier.   

Rollbesättningen är en brokig skara – dj:n Steve Angello, fotbollsstjärnan Johan Elmander och kommentatorslegendaren Arne Hegerfors.

– Vårt  kommunikationstema ”Mycket Nöje” handlar om att poker ska vara kul och  ses som ett nöje utan fokus på att bara vinna stora pengar. Poker hos  oss är ett spel för alla där man oavsett nivå ska få en positiv  upplevelse, säger Martin Bengtsson, försäljningschef Sportspel &  Poker – online på Svenska Spel.

Han hävdar att man har kontroll över sitt spelande hos Svenska Spel.

– För oss är det extremt viktigt att erbjuda ett spel  i en trygg och ansvarsfull miljö med tekniska verktyg som ger spelarna  möjlighet att ha kontroll över sitt spelande i form av tid och pengar,  kommenterar Martin Bengtsson.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.