Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Stjärndesigner bakom Gallerians julklappspapper

Publicerad: 21 december 2015, 14:39

I Projectors julkampanj för varuhuset är Bea Szenfelds skaparkonst fundament.


Ämnen i artikeln:

ProjectorGallerian

I år låter Gallerian traditionsenligt en framstående formgivare ta fram ett unikt julklappspapper till årets julhandel. Bakom idén står reklambyrån Projector och designer 2015 är konstnären Bea Szenfeld, som även gjort en specialversion av pappret till förmån för Rädda Barnen.

– Med Årets Papper vill vi tillsammans med en spännande designer bjuda våra besökare på något extra samtidigt som vi hjälper dem i vår omtyckta paketinslagning, säger Carolina Nilsson, marknadsansvarig på Gallerian i ett pressmeddelande.

Förra julens papper designades av illustratören och modedesignern Lovisa Burfitt. Bea Szenfeld, som bland annat väckt stor uppmärksamhet med sina spektakulära pappersplagg för världsstjärnor som Lady Gaga och Björk känner sig stolt över uppdraget.

– Det är såklart en stor ära att ha blivit utvald att designa årets julklappspapper för Gallerian. Jag har valt att göra något vackert av den röra som kan uppstå när man i julstressen i sista sekund tager vad man haver för att slå in sina paket. Mitt bidrag är också en hommage till alla som ser det vackra i inslagspapper och därför fint viker ihop och sparar det efter att julklapparna är öppnade.

Pappret finns i Gallerians bemannade paketinslagning till och med julafton. Här kan man även köpa ett specialframtaget välgörenhetsark och i år går intäkterna till Rädda Barnen.

Kampanjen går just nu på utomhustavlor i Stockholm city och i tunnelbanan. Bilderna togs av fotografduon Aorta och set design gjordes av Joel Junsjö.

Arbetsgrupp:
Uppdragsgivare Gallerian: Carolina Nilsson, marknadsansvarig Arbetsgrupp Projector: Sophie Månsson, art director Linn Styrwoldt, copywriter Lars Steiner, creative director Jörgen Söderqvist, developer Sofi Mork, produktionsledare Anna Nissen, projektledare Clara Laurent, kundansvarig

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

ProjectorGallerian

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.