Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Stjärndesigner kampanjar för Lindex

Publicerad: 6 juli 2010, 09:50

I höst lanserar Lindex en exklusiv kollektion i samarbete med den amerikanska designern Narciso Rodriguez. Kollektionen börjar säljas den 1 oktober i samtliga Lindex butiker i Sverige, Norge och Finland samt i utvalda butiker på Lindex övriga marknader. Bakom lanseringskampanjen står We are group.


Ämnen i artikeln:

We Are GroupLindex

Narciso Rodriguez.

Enzo Bussoli, vd på We are group:

– Lindex har ett förflutet kring Rosa Bandet och har frågan varm om hjärtat. De är i mångt och mycket ett kvinnligt företag, med kvinnor som målgrupp, och har haft det här engagemanget i flera år, så det här steget är naturligt att ta och är också en väldigt rolig kampanj att arbeta med. Narciso Rodriguez är väldigt duktig och dedikerad till 100 procent.

Arbetet med den nya kampanjen har nyligen påbörjats,  avspark sker i september och kampanjen rullar ut i oktober, och kommer heta ”  Fighting breastcancer with Narciso Rodriguez”. Narciso Rodriguez är mest känd för sina kvinnliga kändisklienter som Sarah Jessica Parker, Salma Hayek, Jessica Alba samt Michelle Obama.

– Vi valde Narciso Rodriguez som designer då vi tror att hans skräddade och kvinnliga plagg och unika förmåga kommer att uppskattas av våra kunder, säger Göran Bille, VD på Lindex i en kommentar.

Lindex är en av We are groups tre stora uppdragsgivare, vid sidan av Intersport och Din Sko.

Kampanjen kommer främst att gå på Webben samt i print.

Tero Marjamäki

Ämnen i artikeln:

We Are GroupLindex

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.