Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Stjärnkockar i 100-wattaren

Publicerad: 17 september 2010, 12:22

100-wattaren drar igång ett gastronomiskt samarbete med stjärnkockarna Melker Andersson och Danyel Crouet, som äger F12-krogarna. Då galan går av stapeln öppnas en restaurang för en kväll.


Ämnen i artikeln:

100-wattarenMelker Andersson

Danyel Crouet, Melker Andersson och Per Rosvall, projektledare för 100-wattaren.

100-wattaren firar 20 år i år och den specialinrättade restaurangen kommer att erbjuda olika smakbitar från F12:s samtliga restauranger, där bland annat Grill, Brasserie Le Rouge och naturligtvis även F12 ingår:

– Detta uppdrag känns mycket spännande. Vi ser fram emot att under en kväll få bjuda denna medvetna elit av marknadschefer, reklam- och mediefolk på en riktig upplevelse av fest, säger Melker Andersson, internationell prisbelönad kock och krögare.

Förutom att erbjuda mat av det finare slaget blir stjärnkockarna tillsammans med eventbyrån Nya Eventum festens kreatörer.

Nytt för i år är också att statyetten som kommer att bestå av återvunnet glas. Den nya statyetten är formgiven av Jonas Torstensson, Torstensson Art & Design. Tillverkningen sker på Bergdala Studioglas i Småland.

100-wattarens prisutdelning sker på Münchenbryggeriet den 9 december och biljetter släpps den 16 november.

100-wattaren arrangeras av Sveriges Annonsörer och Sveriges Kommunikationsbyråer, KOMM.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.