Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Stjärnreklamare startar eget

Publicerad: 21 september 2010, 13:36

I våras lämnade han Great Works för att testa sina vingar. Nu startar han den egna sajten för att visa upp sig och sitt arbete. – Man kan säga att jag har haft en inverterad karriär. Jag började med att bli fast anställd och nu kör jag frilans, säger Jacob Åström.


Jacob Åström.

Jacob Åström är bland annat känd för att han startat och drivit klädmärket Noko jeans, som producerade sina byxor i Nordkorea.   Under slutet av våren lämnade han byrån Great Works och sedan dess har han haft ett ”långt klassiskt sommarlov”.

Men nu är det alltså dags för att ta nya tag.

– Jag lämnade Great Works i våras. Inte på grund av dem utan för att jag ville testa andra saker under lite friare former, säger han.

Sedan tiden på byrån har han fortsatt att samarbeta med JC, men det uppdraget börjar lida mot sitt slut. Dessutom jobbar han med Operan och håller en kurs på Beckmans.

– Jag har precis börjat träffa folk för nya projekt nu, säger Jacob Åström.

Vilka uppdrag och kunder som är aktuella vill han inte uttala sig om än.

– Jag träffar ganska blandat folk. Både inom reklam och kommunikation och andra områden. Man kan säga att jag kommer att arbeta med allt från egna fåniga projekt till mindre fåniga projekt.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.