torsdag1 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Stockholmskrogar flyttar in i privata hem – ska visa gasens fördelar

Publicerad: 20 maj 2016, 07:51

Foto: Kampanjbild/TBWA

Pelikan och Brasserie Luzette ska flytta in hos den "pensionerade navigatören" i Vasastan och Zandra i Telefonplan för att visa varför gaskök är så mycket bättre.

Ämnen i artikeln:

TBWAThelma & LouiseReklam

MF

Mårten Färlin


Gasmarknaden i Stockhom avregleras och allt fler fasar ut gasköken till förmån för induktion och andra moderna eldfria lösningar. Stockholm Gas och TBWA har därför gjort en kommunikationskampanj där proffskockar ska demonstrera att gaskök är likamed rätt val, om man vill laga mat som på de fina krogarna. Det för att fler ska välja gas och samtidigt att uppmärksamma att man har infört en ny märkning tillsammans med restaurangguiden White Guide, för krogar som använder 100 procent biogas.

Kampanjen "Hemma hos" går ut på att kända krögare tillfälligt öppnar restaurang hos privatpersoner som är kunder hos Stockholms Gas. Brasserie Luzette har flyttat in i Zandras tvåa på Telefonplan, Restaurang Pelikan ska öppna hos pensionerade navigatören Svante i Vasastan och Strandvägen 1 flyttar hem till familjen Risberg i Solna. Tobias Bergenwall, producent på TBWA, förklarar vad som är positivt med gas i en pressrelease.
– Det är lite som skillnaden mellan mat och kost. Riktiga middagsupplevelser kan ta vår uppdragsgivare längre in i folks medvetande. Det ska onekligen bli intressant att se hur Pelikan funkar hemma hos en pensionerad navigatör i Vasastan.

Thelma & Louise stod för produktion av filmen som du kan se nedan.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev