Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Stockholmskrogar flyttar in i privata hem – ska visa gasens fördelar

Publicerad: 20 maj 2016, 07:51

Foto: Kampanjbild/TBWA

Pelikan och Brasserie Luzette ska flytta in hos den "pensionerade navigatören" i Vasastan och Zandra i Telefonplan för att visa varför gaskök är så mycket bättre.


Ämnen i artikeln:

Thelma & LouiseTBWA

Gasmarknaden i Stockhom avregleras och allt fler fasar ut gasköken till förmån för induktion och andra moderna eldfria lösningar. Stockholm Gas och TBWA har därför gjort en kommunikationskampanj där proffskockar ska demonstrera att gaskök är likamed rätt val, om man vill laga mat som på de fina krogarna. Det för att fler ska välja gas och samtidigt att uppmärksamma att man har infört en ny märkning tillsammans med restaurangguiden White Guide, för krogar som använder 100 procent biogas.

Kampanjen "Hemma hos" går ut på att kända krögare tillfälligt öppnar restaurang hos privatpersoner som är kunder hos Stockholms Gas. Brasserie Luzette har flyttat in i Zandras tvåa på Telefonplan, Restaurang Pelikan ska öppna hos pensionerade navigatören Svante i Vasastan och Strandvägen 1 flyttar hem till familjen Risberg i Solna. Tobias Bergenwall, producent på TBWA, förklarar vad som är positivt med gas i en pressrelease.
– Det är lite som skillnaden mellan mat och kost. Riktiga middagsupplevelser kan ta vår uppdragsgivare längre in i folks medvetande. Det ska onekligen bli intressant att se hur Pelikan funkar hemma hos en pensionerad navigatör i Vasastan.

Thelma & Louise stod för produktion av filmen som du kan se nedan.

Mårten Färlin

Ämnen i artikeln:

Thelma & LouiseTBWA

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.