Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Stor gran dekorerad med Granqvist inför VM-premiären

Publicerad: 18 juni 2018, 07:44

Foto: Pressbild

Under fredagen restes en stor gran på Skeppsbron i Stockholm. Granen är dekorerad i landslagskaptenen Andreas Granqvists ära.


Ämnen i artikeln:

VM 2018UnibetReklamKampanj

I början av året sökte Unibet en sommarjobbare som kunde åka till Ryssland och bevaka fotbolls-VM för spelbolagets räkning. Valet föll på Andreas Landin, där han i programkonceptet "Allt utom matchen" ska ge svenskarna dagligt innehåll om vad som händer i och runt omkring VM.

Nu visar han sin kärlek till landslagskaptenen Andreas Granqvist genom att resa en stor gran vid Skeppsbron i Stockholm. I granen hänger bland annat matchtröjor med Andreas Granqvists nummer och namn.

– Det här är en kärleksförklaring till världens bästa mittback och landslag, med en sån ”Gran” vill man ju att det alltid ska vara jul. Jag hoppas verkligen att gesten gör att Andreas och resten av laget känner stödet och engagemanget ända från Sverige! Och vill man som supporter skippa fontänbad kan man ju alltid köra en grandans, säger Andreas Landin, Unibets nya korrespondent, i en kommentar.

Granen kommer att stå kvar under hela premiärmatchen mellan Sverige och Sydkorea, och är en del av konceptet "Allt utom matchen".

–  Andreas befinner sig numera i Ryssland och kommer dagligen smattra ut alternativt innehåll från VM-festen. Det är ett unikt koncept som vi är mycket stolta över, och vi ser fram emot att fortsätta ge svenskarna något utöver den vanliga mästerskapsrapporteringen, säger Anders Falk, projektledare för ”Allt utom matchen” på Unibet.

Byrån bakom kampanjen ”Allt om matchen” är Cohn & Wolfe.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

VM 2018UnibetReklamKampanj

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.