Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Stora kundvinster för Intellecta-koncernen

Publicerad: 29 januari 2014, 08:09

Yann Blandy, vd Intellecta.

Foto: Pressbild.

Investeringsexperten Dawid Myslinski lyfte nyligen fram Intellecta som ”veckans affärsförslag” i sin börsanalys i DI. Intelleca-koncernen meddelar nu att man har vunnit en rad nya kunduppdrag – bland annat har nyligen förvärvade River fått en ny kund.


Ämnen i artikeln:

ScouternaHilandersRewirBystedRiverPropeopleIntellecta

River har precis vunnit den nordiska låneförmedlaren Freedom Finance, som har funnits över tio år på marknaden.

Freedom  Finance har testat River i några mindre projekt under förra året, men  väljer att göra den Intellecta-ägda byrån till huvudbyrå.

– River  har både den specialistkompetens inom digital user experience som behövs  för att utveckla vårt erbjudande och en bred förståelse för vår affär,  säger Erik Grohman, COO på Freedom Finance i en kommentar.

–  Finansiella tjänster är ofta svåra att kommunicera samtidigt som just  Freedom Finances framgångsfaktor handlar om tydlighet och enkelhet så  vårt fokus kommer att ligga på att utveckla detta, säger Patrik Brühl,  
Client Service Director på River i en kommentar.

Bysted har också vunnit Air Liquide, vilket är en av världens största industrigaskoncerner.

Här går uppdraget ut på att utveckla produktwebben och skapa annonser för produktlinjen Albee. Kommunikation sker på Norden-nivå

Rewir  har också vunnit Scouterna. Tanken är att skapa ett tydligare varumärke  så att Scouterna blir mer relevant för fler människor och därmed okan  locka till sig fler medlemmar.

Hela 70 000 scouter involveras i arbetet.

Hilanders  inledde också ett samarbete med Teknikföretagen under hösten, medan  Intellecta Corporate har gjort samma sak med Svenska Kraftnät.

Redeye-experten  Dawid Myslinski var imponerad av bolaget nyligen och lyfte bland annat  fram att det har genomfört en större strategisk renodling under 2013,  genomfört förvärv där man behåller nyckelpersonerna och gillade även köpen av danska Propeople och svenska River.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News