Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Storåkers hångelfest för Telia och SF

Publicerad: 14 maj 2009, 14:21

Tillsammans med Telia och SF Anytime har Storåkers McCann jobbat på en film med bara kyssar. – Det var dags att ge lite kärlek till biobesökarna, säger Jörn Arnell, projektledare på Storåkers McCann.


Ämnen i artikeln:

TeliaStoråkers McCannSF Anytime

Telia vill marknadsföra företagets tjänst ”TV med video on demand”. En funktion som gör att man kan hyra filmer direkt med fjärrkontrollen. Resultatet blev en reklamfilm för bio bestående av en stor mängd klipp av kända filmkyssar. Denna gång utelämnar dock Storåkers McCann Teliapappan.

– Vår svenske hjälte Teliapappan och hans familjs har en speciell plats i folks hjärtan. Men i den här produktionen fick han stå tillbaka för Leonardo DiCaprio och några andra lite mer internationellt kända personligheter.

Filmen är en samproduktion mellan Telia och SF Anytime. I filmen har Storåkers McCann klippt ihop flera olika filmkyssar till en enda lång kyss. Reklambyrån började jobba med filmen redan i början av förra året.
– Det tog lite tid att få klippen clearade av de stora filmbolagen. SF har verkligen gjort ett hästjobb med att få till den delen, säger Jörn Arnell.

Klippning och postproduktion är gjord av Kyle Cooper.
Reklamfilmen visas på biografer i hela Sverige. Låter i filmen är en cover på Annies song som Maria Andersson känd från Sahara Hotnights har gjort speciellt för den här filmen.

Telia

Telia: Annika Bagge och Anna Casserdahl
SF: Magnus Aurell
Reklambyrå: Storåkers McCann
Arbetsgrupp: Sofia Ekelund ad, Christian Heinig copy, Jörn Arnell projektledare, Linda Rundqvist produktionsledare
Byråproducent: Mary Lee Sjönell, Linus Leander Two Fat Boys.
Produktionsbolag: Kyle Cooper/Prolouge
Musik: Maria Andersson/Adamsky

Linda Fagerlind

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.