Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Storåkers nya kund: Clarion

Publicerad: 27 januari 2011, 07:11

Clarion Hotels har valt Storåkers McCann som ny byrå. Uppdraget är nordiskt och innefattar både design och reklamkampanjer. –  Det är något av en drömkund, säger Pia Grahn Brikell.


Ämnen i artikeln:

Storåkers McCannPia Grahn BrikellStoråkers

Ny rekryteringsannons signerad Storåkers.

Hotellkoncern Nordic Choice Hotels, som äger Clarion Hotels, expanderar och öppnar flera nya hotell under åren som kommer.

För att marknadsföra den satsningen har de inlett ett samarbete med Storåkers McCann som gäller både design och reklam. Redan i höstas startade Storåkers med att göra ett designprogram och en ny kommunikationsplattform på temat “Clarion Loves”, och som Resume.se tidigare avslöjade har man nu också köpt upp hela designbyrån Jensen Pamp McCann.

– Vi ska öppna fyra nya storhotell, bland annat Clarion Hotel Post i Göteborg  och Clarion Hotel Arlanda Airport, säger Riitta Östberg, nordisk marknadsdirektör för Clarion Hotels.

Storåkers första annonser är rekryteringsannonser för det nya hotellet i Göteborg. Men enligt Pia Grahn Brikell kan man se det som en första glimt av varumärkesannonseringen.

– Vår målsättning är att visa att Clarion är livsstilshotell och levande mötesplatser och att vi har ett passionerat förhållningssätt till allt vi gör, säger Riitta Östberg.

– Vi är jätteglada över samarbetet med Clarion, det är något av en drömkund. Dessutom är det roligt att jobba med en kund som tar varumärkesarbetet på allvar och är så positiva och expansiva, säger Pia Grahn Brikell, vd Storåkers McCann.

Arbetsgrupp

Demand Director: Jens Pamp
Projektledare (reklam): Peter Bergendahl
Produktionsledare: Sofia Beme
Art Director: Patrik Reuterskiöld
Copywriter: Martin Johansen
Projektledare (design): Johanna Smeds
Creative Director: Nils Jensen
Digital Director: Anders Nyström
Designer: Johanna Karlsson
Produktionsledare (design): Jeanette Zackrisson  
Original: Sara Bellafesta/Calle Cassel

Ulrika Fjällborg

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.